Over ons

Welkom bij de Rolado Webshop!

Alles begon met de passie voor het helpen van mensen. Deze passie is inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerde webshop voor allerlei trendy & probleemoplossende accessoires!  

Onze Missie

Ons doel is om onze klanten een fijne selectie aan te bieden van hand-geselecteerde accessoires aan betaalbare prijzen, gecombineerd met GRATIS VERZENDING doorheen héél Nederland & België! Dit wordt aangeboden naast een uitstekende klantenservice & vriendelijk support.

Dankzij ons gepassioneerd team weten we perfect hoe we tegemoet kunnen komen aan jullie vraag naar kwalitatieve producten. Elke dag beginnen wij met een zoektocht naar de leukste artikelen op de markt voor elke liefhebber van handige gadgets.

Wij houden continu de markt in de gaten voor de laatste trends zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen. De interesse van onze klanten is altijd een topprioriteit ✅!


Eerlijke prijzen

Wij vinden dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct van de leverancier naar jou toe te sturen. Op deze manier kunnen wij besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten om zo de producten aan een eerlijke prijs aan te bieden.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je ALTIJD kunt bestellen met GRATIS verzending ✈️✈️✈️✈️ !

Hiermee hopen wij dat je zult genieten van onze producten net zo veel als wij ervan genieten om deze beschikbaar te maken voor jou.

Team Rolado 

Waar bent u naar op zoek?